Statii de asfalt si utilaje INTRAME

Statii de asfalt Intrame Romania

Societatea spaniola INTRAME, este considerate unul dintre liderii mondiali in fabricarea statiilor de asfalt. Primul producator de astfel de instalatii in Spania, si-a inceput activitatea acum mai bine de 40 de ani, timp in care a produs peste 1.200 de statii de mixture asfaltica, in fabrica din Valladolid. Ca produse de baza, sunt statiile de asfalt cu dozare (cu productie de la 80 t/h la 400 t/h) si statii de stabilizare a fundatiei cu ciment (pentru constructia de drumuri, autostrazi, aeroporturi, baraje, tuneluri, etc). Ca lucrari majore amintim: extinderea aeroportului Barajas din Madrid (unde 8 Statii INTRAME lucrau simultan), centura Madridului M45, autostrada Algarve (Portugalia), aeroportul Charles de Gaulle din Paris, etc.

Statii de asfalt cu dozare
Pe langa transport, asamblare si dezasamblare facila, cel mai mare beneficiu e functionarea instalatiei atat automatizat, cat si semi-automatizat sau manual, datorita sistemul automatizat din cabina de control. De asemenea, uscatoarele pot arde orice combustibil.
Destinate clientilor care cauta sa obtina un produs finit cu un amestec bine controlat, cantarit si omogen. Aceste calitati se obtin prin urmatorul proces: agregatele, dupa uscare si incalzire, sunt trecute prin ciur, astfel incat procentul si marimile agregatelor sunt perfect controlate si gestionate. Malaxorul produce o mixtura omogena, si sunt supradimensionate pentru a garanta ca productia poate continua si in contidii extreme. Agregatele, bitumul si fillerul sunt cantarite separate inainte pentru fiecare dozare.    
INTRAME produce 3 modele de statii de dozare:
Statiile de asfalt Ultramobile UM sunt concepute pentru a lucra pe teren, intrucat costurile de transport de la un santier la altul sunt reduse, iar timpul se montaj si demontaj scurt. Aceste instalatii de productie a mixturii asfaltice sunt gandite din module pe roti, de demensiuni potrivite transportului rutier. Asamblarea si pozitionarea modulelor pe santier este foarte permisiva, ceea ce face facil accesul pentru mentenanta si supraveghere, la toate componentele statiei de asfalt.
Statiile de asfalt Stationare RM au fost gandite in module de dimensiuni apropiate, astfel incat transportul lor de la fabrica sa se faca usor, pe platforme sau pe trailere. Pe santier, acestea se fixeaza in fundatii de beton, sau de metal, acolo unde este posibil.
Destinate pentru a raspunde tuturor cerintelor clientilor, dispun de o serie de componente auxiliare.
Statiile de asfalt Modulare M au fost gandite astfel incat partile principale sunt alcatuite in module de dimensiuni rezonabile, usor de transportat pe camion sau semi-trailer. Sunt echipate cu picioare metalice robuste, ajustabile in inaltime pentru distribuirea greutatii, ceea ce scade costul si timpul de montaj, deoarece turnarea unei fundatii de beton nu mai e necesara, acolo unde solul are proprietatile necesare.
Statiile de asfalt tip turn InNOVA
reprezinta noul  concept de instalatii compacte, cu componente care se ridica pe verticala, fapt care reduce dimensiunea terenului necesar, dar si timpii procesului de fabricare a mixturii asfaltice, oferind un produs bine cantarit, omogen si inalt calitativ.
Statii de stabilizare a solului cu ciment
Instalatii de inalta productie, pentru construirea bazelor autostrazilor, barajelor cu tehnologie RCC, etc. Cu productie de 600 t/h, sunt disponibile in 2 versiuni: cu unitatile principale pe roti sau modulare.
Toate produsele INTRAME raspund regulilor mediului inconjurator, regulilor de siguranta, si cel mai important, tuturor cerintelor clientului, in sprijinul caruia venim si cu servicii eficiente de service post vanzare.

Comentariile utilizatorilor

Comenteaza si tu despre ' Statii de asfalt si utilaje INTRAME '

Nume:
Email:
Comentarii:
Cod securitate: 1 + 7
 
 

© 2013 Statii de asfalt si utilaje INTRAME articol informativ cu referire la Automatizare statie Asfalt Mixturi Asfaltice Utilaje de Constructii .

Articole statii asfalt

Consultanta statii de asfalt

Statii de asfalt recomandate

Automatizari pentru statii de asfat

Sistemul de Automatizare Statii Asfalt Intrame

Statii de asfalt cu dozare InNOVA Series

Statii de asfalt cu dozare InNOVA Series

Unitate de ardere si de uscare Arzator

Unitate de ardere si uscare

Statie de Asfalt Stationara RM-260

Statie de Asfalt Stationara RM-260

Intreaba un specialist

Intrebari Inginer Statii Asfalt