TARGUL INTERNATIONAL INTERMAT, PARIS 2015

TARGUL INTERNATIONAL INTERMAT

TARGUL INTERNATIONAL PENTRU ECHIPAMENTE, TEHNICI SI MATERIALE DE CONSTRUCTIE INTERMAT va avea loc in acest an in perioada 20-25 Aprilie, in Paris – Nord Villepinte, Franta.

Este cel mai important eveniment al anului, care ofera informatii vitale, dar si demonstrative despre sectorul echipamentelor si materialelor de constructii. In cadrul acestui targ isi vor prezenta produsele peste 1.300 de expozanti din 37 de tari, intru-un spatiu brut expozat de 375.000 metri patrati. Peste 200.000 de vizitatori din 148 de tari sunt asteptati sa vada noile inovatii in materie de constructii, prezentate si demonstrate in sectorul exterior, in suprafata de 30.000 metri patrati.

Aceasta expozitie este un “spectacol” unic, care prezinta un numar mare de reprezentatii, discutii deschise, demonstratii practice si teoretice, in domeniul constructiilor de orice fel, prin sectoarele:

-          Productia si utilizarea materialelor de constructie

-          Productia, transportul si folosirea betonului

-          Lucrari de cladiri si santiere de lucru

-          Lucrari de elevare si manipulare

-          Foraje, fundatii speciale si prin forare

-          Terasamente si lucrari publice

-          Constructia si intretinerea infrastructurii drumurilor

-          Masini si sisteme de transport a materialelor, echipamentului si personalului

-          Componente, echipamente si accesorii

-          Mediu, demolari si reciclari

-          Topografie, inginerie, sisteme automatizate si noi tehnologii

-          Servicii si comunicatii.

Asadar, TARGUL INTERNATIONAL INTERMAT este ocazia ideala pentru toti cei care activeaza in aceste sectoare sa intalneasca producatori si furnizor de statii, echipamente, solutii si tehnici pentru industria constructoare. Cele mai renumite firme vin in contact direct cu vizitatorii prin demonstratii live si prin probe de echipamente si instalatii, pentru ca dumneavoastra sa descoperiti ultimele tendinte si inovatii tehnologice. 

Compania producatoare de statii de asfalt INTRAME se numara printre expozantii principali, in scopul de a isi prezenta produsele si tehnologia inovatoare in materie de constructii de drumuri, dar si pentru a lega noi relatii atat cu potentialii clienti, cat si cu liderii globali din industriile constructoare.

Reprezentantii INTRAME S.A., va vor intampina la STANDUL 5a E 140, sectorul CONSTRUCTII SI INTRETINEREA  INFRASTRUCTURII DRUMURILOR, cu noutati tehnologice in materie de instalatii de producere a mixturii asfaltice si echipamente pentru constructia de drumuri si autostrazi.

Profitati de experienta INTERMAT si de cunostiintele pe care le puteti dobandi la acest targ, pentru profitabilitatea si dezvoltarea afacerii dumneavoastra.

Comentariile utilizatorilor

Comenteaza si tu despre ' TARGUL INTERNATIONAL INTERMAT, PARIS 2015 '

Nume:
Email:
Comentarii:
Cod securitate: 3 + 10
 
 

© 2013 TARGUL INTERNATIONAL INTERMAT, PARIS 2015 articol informativ cu referire la Siloz asfalt Statii asfalt Fixe Targ International Instalatii Asfalt .

Intreaba un specialist

Intrebari Inginer Statii Asfalt

Care sunt caracteristicile statiilor de asfalt Intrame cu dozare, ce avantaje ofera fata de concurenta?