Reviste de specialiate

Reviste de specialiate

WORLD HIGHWAYS

In numarul din Martie al revistei internationale WORLD HIGHWAYS, Routes du Monde, in domeniul constructie de drumuri si autostrazi, sunt prezentate ca si cap de lista statiile de asfalt INTRAME, urmate de cele ale companiilor Marini, Lintec, Ammann si Benninghoven, cele mai sonore nume in domeniu, care de asemenea au fost prezente la Targul International de la Bauma, Munchen, din Aprilie al acestui an.

Statie de asfalt INTRAME Ultramobila UM-280 a jucat un rol important in modernizarea si reconditionarea pistei si a cailor de acces in aeroportul Gatwich din Sudul Angliei, cel mai aglomerat aeroport cu pista unica din lume. In jur de 35.5 milioane de pasageri zboara anual  din sau spre Gatwich, cu o cerere de 58 de decolari si aterizari in fiecare ora.

Acest flux rapid, impunea ca statia de asfalt sa produca intre 280 si 300 de tone pe ora, in conditiile in care se puteau lucra doar 3 ore si jumatate in timpul noptii, dupa ora 12.

Statia de asfalt INTRAME a pavat un total de 301.500 m², incluzand pista de 3.3 km lungime si pistele de taximetre, producand in jur de 1.000 tone de asfalt pe noapte, maximum fiind de 1.250 de tone. In fiecare noapte se pavau  intre 125 si 175 metri liniari cu 45 m latime.

Posesorul statiei de asfalt INTRAME UM-280 care a ajutat la Proiectul Aeroportului Gatwich este Colas Uk, parte din grupul francez Colas Group. Statia de asfalt cu malaxor de 4 tone si cu toate unitatile principale montate pe roti, este folosita in prezent la extinderea pistelor principale ale Aeroportului Birmingham din Anglia centrala.
De asemenea, societatea INTRAME a furnizat ca si echipament si pentru Aeroportul Dacca, Bangladesh, o Statie de Asfalt Ultramobila UM-260, cu o productie de 260 tone pe ora.

 

MAQUINAS DE CARRETERAS Y OBRAS


In numarul din Februarie 2013 al Revistei Profesionale de Masinarii pentru Teren, Asfalt si Beton, societataii INTRAME i-a fost alocat un spatiu special.

Pe coperta revistei este prezentata Statia de asfalt INTRAME UM-280, Ultramobila si cu o productie de 280-300 tone pe ora, Statie de asfalt care a ajutat la construirea pistelor de pe Aeroportul Gatwich, Londra.

Pe cea de-a doua pagina sunt ilustrate cele trei tipuri de Statii de Asfalt concepute de catre INTRAME: Statii Ultramobile, Statii Modulare si Statii Stationare, dar care face referire si la Standul din cadrul Expozitie Internationale de Utilaje de la Bauma, din Aprilie 2013.

Si in aceasta revista se trateaza acelasi subiect de amploare, si anume, ca o Statie de Asfalt INTRAME a pavat pista de aterizare a Aeroportului Gatwick – O Statie de Asfalt INTRAME Model UM-280, cu o productie orara de la 280 pana la 300 tone pe ora, a terminat recent pavarea pistei de aterizare si a pistelor de acces ale Aeroportului Gatwich din Londra.

Discutam despre o Statie de Afalt Ultramobila, la care toate elementele principale sunt montate pe roti si e prevazuta cu un malaxor de 4.000 kg, care in prezent este instalata pe Aeroportul Birmingham pentru pavarea prelungirii pistei de aterizare.

Aeroportul Gatwick este aeroportul cu o singura pista de aterizare care este cel mai activ din lume, unde la fiecare ora ajung si pleaca 58 de zboruri, iar anual gazduieste circa 35.5 milioane de pasageri.

Statia putea produce doar in timpul noptii, de la orele 00.00 la 03.30, o cantitate intre 1.000 si 1.250 tone pe noapte, asfalt care a acoperit o suprafara de 301.500 metri patrati. In fiecare noapte, se acopereau intre 125 si 175 metri liniari, cu o latime de 45 metri, datorita capacitatii maxime produse cerute, si anume, 300 tone pe ora.

Aceasta Statie de Asfalt INTRAME UM-280 este proprietea concernului mondial Colas Group, societate specializata in asfalt turnat si cu activitate in intreaga lume.Comentariile utilizatorilor

Comenteaza si tu despre ' Reviste de specialiate '

Nume:
Email:
Comentarii:
Cod securitate: 3 + 3
 
 

© 2013 Reviste de specialiate articol informativ cu referire la Rezervoare bitum Statii asfalt Fixe Statii Asfalt Mobile .

Intreaba un specialist

Intrebari Inginer Statii Asfalt

De ce va recomandam Instalatiile de asfalt produse de INTRAME?