Utilaje pentru productia de mixturi asfaltice cu statii de asfalt

Consultanta post vanzare statii asfalt

Oferim consultanta in alegerea instalatiilor de asfalt, dupa dorintele clientului, potrivit planului santierului, dar sub atenta indrumare a specialistilor nostrii, care au o experiente de peste 40 de ani in poducerea instalatiilor de mixtura asfaltica.


»

Trag International Utilaje Constructii Bauma 2013

Va invitam la Targul International Bauma 2013 pentru a descoperi ultimele noutati in materie de utilaje si accesorii de constructii marca Intrame, aici specialistii nostri va vor arata si explica toate invoatiile din industria echipamentelor de constructii.


» Targul International de constructii si masini industriale

Statie de asfalt ultramobila UM-200

Statiile de asfalt ultra mobile cu dozare model UM-200 au design si pozitionare excelenta pe teren, indeplinind, bineinteles toate regulile de siguranta, asemena intregii game de utilaje de constructii marca Intrame.


» Vanzari Statie de asfalt ultramobila UM-200

Statie de asfalt M200 Romania

Statia de asfalt modulara cu dozare M-200 este o statie de asfalt Intrame montata in Romania, mai exact in judetul Timis. Acesata statie este dotata cu toate accesoriile necesare pentru  o productie optima de asfalt.


» Vanzari Statie de asfalt modulara M-200

Magazia de insacuire statii asfalt

Magazia de insacuire la o statie de asfalt face referire la sistemul de filtrare a prafului si a altor particule. La statiile de asfalt marca Intrame magazia de insacuire este un echipament de colectare foarte eficient si bine dezvoltat.


» Vanzari Magazia de insacuire

Incalzitoare pentru ulei fierbinte

Incalzitoarele cu ulei fierbinte folosite in industria producatoare de asfalt confera omogenitate termica si structurala a componentelor mixturii asfaltice bituminoase, fluidizarea bitumului, mentinerea temperaturii dorite si protectie, prin izolatia completa.


» Vanzari Incalzitoare pentru ulei fierbinte

Dozare Aditivi lichizi asfalt

Aditivii folositi in mixturi asfaltice trebuie intrebuintati in mod cat mai riguros si exact, de aceea sistemul de dozare a aditivilor lichizi marca Intrame permit dozarea automata din cabina de control a statiei de asfalt.


» Vanzari sistem de dozare a aditivilor lichizi

Silozuri statii asfalt

Producerea de asfalt necesita componente adiacente statiei de asfalt, accesorii precum silozuri mixte pentru produs finit. Aceste silozuri sunt importante pentru stocarea asfaltului si exista mai multe tipuri de silozuri oferite de Intrame.


» Vanzari Silozuri mixte pentru produs finit

Rezervoare combustibil statie bitum

Pe langa oferta de statii de asfalt compania Intrame ofera si accesorii pentru utilaje de asfalt precum rezervoare de asfalt si rezervoare de combustibil sau de stocare a bitum. Aceste rezervoare variaza in dimensiuni, pozitionare si compozitie in functie de statiile de asfalt.


» Vanzari Rezervoare de bitum si de combustibil

Sistem de dozare granulata fibre celuloza

Prezentare sisteme de aditie pentru asfalt si accesorii la statii de asfalt oferite de compania Intrame. Sistemul de dozare granulata a fibrelor de celuloza este foarte important in productia de mixturi asfaltice.


» Vanzari Sisteme de dozare granulata a fibrelor de celuloza

Statii de asfalt Intrame Romania

Ne recomanda atat calitatea si seriozitatea produselor si a serviciilor marca Intrame, cat si clientii nostri care au achizitionat statii de asfalt, accesorii statii si alte utilaje pentru constructii.


» Statii si utilaje Intrame Spania

 

mai multe informatii despre Mixturi Asfaltice

© 2013 informatii utile despre Mixturi Asfaltice, produse si intrebari referitoare la Mixturi Asfaltice si Statii de Beton si Statii Sortare

Informatii Mixturi Asfaltice

Raspunsuri & Intrebari Statii

Intrebari Statii Beton Raspunsuri Specialist

» Pune intrebari unui specialist

» Ce avantaje ofera Sistemul de dozare si ardere automata dezvoltat de Intrame?

» Cum functioneaza si de ce este utilizata Magazia de Insacuire?

» Care sunt caracteristicile care dau mobilitate instalatiilor de productie a asfaltului INTRAME?

» Care sunt caracteristicile statiilor de asfalt Intrame cu dozare, ce avantaje ofera fata de concurenta?

» De ce va recomandam Instalatiile de asfalt produse de INTRAME?