EXPERIENTA INTERMAT Paris 2015

EXPERIENTA INTERMAT PARIS 2015

In cadrul Targului International de la Paris, INTERMAT, compania spaniola producatoare de statii de asfalt INTRAME a adus si a prezentat malaxorul din turnul de amestecare al unei statii ultramobile cu capacitate de productie de 120 tone pe ora.  Componentele din unitatea de granulometrie si malaxare sunt ciurul, buncarele de agregate calde, buncarele de cantarire a agregatelor, bitumului si fillerului, si malaxorul.  

Malaxorul conceput de INTRAME este un malaxor dublu ax cu viteza redusa, cu blindaje, brate si palete inlocuibile din material special rezistent NI-Hard.  Prevazut cu izolatie pentru incalzirea cu ulei si porta de descarcare actionata pneumatic. Pe langa eficienta superioara, malaxorul ofera siguranta in operare, atat de software datorita programului automatizat cat si fizica, prin inchiderea ramei malaxorului cu lacat de siguranta, si functiei de oprire de siguranta. De asemenea, mentenanta este facila, fiind echipat cu porti articulare pentru inspectie si inlocuire facila a pieselor. Toate acestea impreuna cu sistemul de injectare sub presiune a bitumului, fac ca malaxorul statiilor de asfalt INTRAME sa fie principalul factor pentru obtinerea unui produs finit omogen, bine cantarit si controlat.

Comentariile utilizatorilor

Comenteaza si tu despre ' EXPERIENTA INTERMAT Paris 2015 '

Nume:
Email:
Comentarii:
Cod securitate: 2 + 6
 
 

© 2013 EXPERIENTA INTERMAT Paris 2015 articol informativ cu referire la Aditivi asfalt Statie Intermat Statii asfalt Fixe .

Articole statii asfalt

Consultanta Post Vanzare

Intrebari specialist

Consultanta statii de asfalt

Statii de asfalt recomandate

Intreaba un specialist

Intrebari Inginer Statii Asfalt

Cum functioneaza si de ce este utilizata Magazia de Insacuire?