De ce va recomandam Instalatiile de asfalt produse de INTRAME?

Instalatii asfalt Intrame

Societatea spaniola INTRAME, este unul din liderii la nivel mondial in fabricarea statiilor de asfalt si primul in Spania si produce de peste 40 de ani statii de asfalt cu dozare (cu productie de la 80 t/h la 400 t/h) si statii de stabilizare a fundatiei cu ciment (pentru constructia de drumuri, autostrazi, aeroporturi, baraje, tuneluri, etc). In ultimii ani, INTRAME si-a extins gama de statii ultramobile, stationare si modulare, introducand sisteme modern de reciclare la rece si cald si noi sisteme de automatizare,  
 Fabrica din Valladolid, nord centrul Spaniei, se intinde pe o suprafata de 125.000 m², din care 22.000 m² sunt acoperiti cu caldiri. Aici s-au produs peste 1.000 de statii de asfalt. Ca lucrari majore amintim: extinderea aeroportului Barajas din Madrid (unde 8 Statii INTRAME lucrau simultan), centura Madridului M45, autostrada Algarve (Portugalia), aeroportul Charles de Gaulle din Paris, etc.
Toate produsele INTRAME raspund regulilor mediului inconjurator, regulilor de siguranta, si cel mai important, tuturor cerintelor clientului, in sprijinul caruia venim si cu servicii eficiente de service post vanzare si garantie.

Autor intrebare : , taguri intrebare : Asfalt Reciclat Mixturi Asfaltice Protejarea mediuluiVali Dobrescu Specialist

Vezi mai multe raspunsuri ale lui : Vali Dobrescu

 

Comentarii De ce va recomandam Instalatiile de asfalt produse de INTRAME?

Comenteaza sau raspunde la intrebare

Nume:
Email:
Comentarii:
Cod securitate: 4 + 5
 

© 2013 raspunsuri la intrebari oferite de Vali Dobrescu Statii de Beton si Statii Sortare

Va recomandam sa cititi :

Intreaba un specialist

Intrebari Inginer Statii Asfalt

Cautari Similare