Consultanta Post Vanzare

Consultanta post vanzare statii asfalt

O statie de asfalt complet sau partial automatizata, trebuie gandita ca o investitie pe termen lung, si trebuie conceputa astfel incat sa raspunda in totalitate nevoilor de productie, dar si mediului inconjurator, potrivit normelor stricte referitoare la aceasta industrie.
Buna functionare a statiei de asfalt, cat si calitatea materialului produs, si anume mixtura asfaltica, depinde atat de angajatii care lucreaza in baza de productie, care vor trece printr-o perioada de instruire, dar mai ales de starea tehnica a intregului ansamblu si de precizia sistemelor de cantarire si de control, sistem care asigura un produs finit bine controlat, cantarit si omogen.
Echipa de profesionisti INTRAME, disponibila in Romania pentru departamentul de vanzare, service si post vanzare pentru statii de asfalt, asigura service si suport profesional la statiile de asfalt ale clientilor , interventie si reparatie pentru instalatiile de productie a mixturii asfaltice, de la verificarea tuturor componentelor care alcatuiesc aceasta statie, la actualizarea sistemelor de cantarire, gestiune si automatizare, atat in perioada de garantie pentru utilajele cat si in perioada post garantie, pe tot parcursul activitatii. Oferim si piese de schimb si analiza in identificarea acestora.

Un punct important in modernizarea statiilor de producere a mixturii asfaltice il constituie instalatiile de reciclare a asfaltului, pentru care trebuie luat in calcul respectarea normelor europene privind siguranta lucrului, emisia de zgomot, prafuri si deseuri. Serviciile de service pentru o instalatie de preparare a mixturii asfaltice, implica pe langa identificarea si furnizarea de piese de schimb, o analiza a tuturor sistemelor componente statiei de asfalt, deoarece acestea sunt strans corelate in procesul tehnologic si in sistemul de control, care functioneaza atat automatizat, cat si semiautomatizat sau manual.
Pentru statiile de asfalt INTRAME achizitionate de la firma noastra si care se afla in perioada de garantie, asiguram consultanta gratuita, care implica atat interventii fizice, cat si doar sfaturi de intrebuintare si cu privire la automatizari, si la intreaga functionare a acesteia.
Instalatiile de productie a mixturii asfaltice concepute de catre societatea INTRAME, unul din liderii mondiali in acest domeniu, ofera o tehnologie avansata potrivit experientei pe plan international. Echipa de specialisti in interventii, care pe langa rapiditatea cu care raspund oricarui apel facut, profesionalismului in consilierea data, ofera si preturile optime pentru serviciile oferite.
Modernizarea instalatiilor de mixtura asfaltica si schimbarea sau actualizarea sistemelor de control si gestiune existente, reprezinta interfata si prezinta calitatea produsului fabricat, certificat si garantat al companiei pe care dumneavoastra o reprezentati.
Cu toate aceste servicii pe care vi le punem la dispozitie, dorim sa asiguram buna functionare a afacerii pe care o conduceti, dar si dezvoltarea companiei dumneavoastra pe sectorul in care suntem renumiti atat in plan national, dar mai ales mondial.

Comentariile utilizatorilor

Comenteaza si tu despre ' Consultanta Post Vanzare '

Nume:
Email:
Comentarii:
Cod securitate: 3 + 6
 
 

© 2013 Consultanta Post Vanzare articol informativ cu referire la Asfalt santiere Mixturi Asfaltice Utilaje de Constructii .

Transportoare si Elevatoare

Transportoare

Intreaba un specialist

Intrebari Inginer Statii Asfalt

De ce va recomandam Instalatiile de asfalt produse de INTRAME?

Ce avantaje ofera Sistemul de dozare si ardere automata dezvoltat de Intrame?