Automatizare pentru statie de asfalt fixa sau mobila cat si pentru statii de beton stabilizat prin intermediul sistemului informatic de automatizare statie asfalt INTRAME

Trag International Utilaje Constructii Bauma 2013

Va invitam la Targul International Bauma 2013 pentru a descoperi ultimele noutati in materie de utilaje si accesorii de constructii marca Intrame, aici specialistii nostri va vor arata si explica toate invoatiile din industria echipamentelor de constructii.


» Targul International de constructii si masini industriale

Statie de asfalt M200 Romania

Statia de asfalt modulara cu dozare M-200 este o statie de asfalt Intrame montata in Romania, mai exact in judetul Timis. Acesata statie este dotata cu toate accesoriile necesare pentru  o productie optima de asfalt.


» Vanzari Statie de asfalt modulara M-200

Incalzitoare pentru ulei fierbinte

Incalzitoarele cu ulei fierbinte folosite in industria producatoare de asfalt confera omogenitate termica si structurala a componentelor mixturii asfaltice bituminoase, fluidizarea bitumului, mentinerea temperaturii dorite si protectie, prin izolatia completa.


» Vanzari Incalzitoare pentru ulei fierbinte

Dozare Aditivi lichizi asfalt

Aditivii folositi in mixturi asfaltice trebuie intrebuintati in mod cat mai riguros si exact, de aceea sistemul de dozare a aditivilor lichizi marca Intrame permit dozarea automata din cabina de control a statiei de asfalt.


» Vanzari sistem de dozare a aditivilor lichizi

Silozuri statii asfalt

Producerea de asfalt necesita componente adiacente statiei de asfalt, accesorii precum silozuri mixte pentru produs finit. Aceste silozuri sunt importante pentru stocarea asfaltului si exista mai multe tipuri de silozuri oferite de Intrame.


» Vanzari Silozuri mixte pentru produs finit

Sistem de dozare granulata fibre celuloza

Prezentare sisteme de aditie pentru asfalt si accesorii la statii de asfalt oferite de compania Intrame. Sistemul de dozare granulata a fibrelor de celuloza este foarte important in productia de mixturi asfaltice.


» Vanzari Sisteme de dozare granulata a fibrelor de celuloza

Automatizari Statii asfalt fixe si mobile

Sisteme de automatizari avansate pentru statii de asfalt create cu inalta tehnologie pentru a oferi control continuu si eficacitate pentru productia de beton cat si corectia de dozare a agregatelor cu proprietati variabile.


» Automatizari Statii de asfalt

Statii de asfalt Intrame Romania

Ne recomanda atat calitatea si seriozitatea produselor si a serviciilor marca Intrame, cat si clientii nostri care au achizitionat statii de asfalt, accesorii statii si alte utilaje pentru constructii.


» Statii si utilaje Intrame Spania

 

mai multe informatii despre Automatizare statie Asfalt

© 2013 informatii utile despre Automatizare statie Asfalt, produse si intrebari referitoare la Automatizare statie Asfalt si Statii de Beton si Statii Sortare

Informatii Automatizare statie Asfalt

Raspunsuri & Intrebari Statii

Intrebari Statii Beton Raspunsuri Specialist

» Pune intrebari unui specialist

» Ce avantaje ofera Sistemul de dozare si ardere automata dezvoltat de Intrame?

» Care sunt caracteristicile statiilor de asfalt Intrame cu dozare, ce avantaje ofera fata de concurenta?

» Care sunt caracteristicile care dau mobilitate instalatiilor de productie a asfaltului INTRAME?

» De ce va recomandam Instalatiile de asfalt produse de INTRAME?

» Cum functioneaza si de ce este utilizata Magazia de Insacuire?